Torsdag

Datum: 2012-06-28 | Tid: 22:39:14Halåå, idag har jag varit vi mtv planerna och sett på fotboll och chillat, på kvällen for jag till stan en sväng med Cila. Talade med konstiga random folk, såg på lite mer fotboll och åt choklad. Nu sitter vi framför datorn hos mig och lyssnar på musik och är på fb. Imorgon blir det sommarjobb för oss båda och sen mtv planerna igen.

Min helg

Datum: 2012-06-24 | Tid: 23:30:55

Hej! I fredags firade jag midsommaren på fest i Solf. Igår for jag till Cila, vi cyklade till stan och åt glass, hämtade pizza och spelade sims halva natten. Idag for jag till mommo och moffa på lunch och sen tillbaka till Cila och var hos henne hela kvällen. Nu är jag hemma och ska snart gå och sova. :)

Bilder från min Instagram

Datum: 2012-06-20 | Tid: 20:14:00

Tjena!

Datum: 2012-06-20 | Tid: 18:47:48

Hejhej! Har haft en lång bloggpaus nu, mer än en månad. Men nu tänkte jag börja blogga igen, försöka iallafall. Är nästan aldrig på datorn längre, utan på telefonen istället så det är orsaken att jag inte har bloggat.
Men nu tänkte jag ta och berätta kort om vad jag har gjort den senaste tiden!

Men först en sak till, har massor med kommentarer som jag inte har svarat på, och kommer inte att svara personligen till er nu för det skulle ta alldeles för länge, så jag säger TACK till er alla på en gång i det här inlägget istället, blir jätteglad av era fina kommentarer! Ska snabbt gå igenom kommentarerna och se om det finns frågor som jag kan/vill svara på, isåfall kommer jag att svara på dom i era bloggar! Puss & kram!


I slutet av maj var jag till Stafettkarnevalen som hejarklackledare. Bild från HBL.


Dagen före vårfesten var vi med 9orna och åt på Strampen, det var jättegod mat!Sen gick jag ut grundskolan. På vårfesten såg jag ut ungefär såhär. Bilderna är tagna några veckor före.


Första sommarlovsveckan var jag på Klippan som hjälpledare.


Idas bild!


Emma och jag med Redrama!

I lördas var jag till Jakobstad på Popkalaset. Det var skitnajs! Där uppträdde bl.a Redrama, Eric Amarillo, Mange Schmidt och Timbuktu.

Hej! Linn Storm heter jag och är 18 år gammal. Jag är finlandssvensk och bor i Vasa, Finland. På fritiden tycker jag om att fotografera, träna, shoppa och vara med kompisar. Välkommen till min blogg!

bloglovinRSS 2.0