Datum: 2012-05-18 | Tid: 17:12:57For med tåg till Helsingfors och shoppade i tisdags med Bella och mamma. Köpte bara en läderjacka där. I onsdags var jag till Vickes villa och grillade och chillade, haha det rimmar ju, typ. Och igår var jag till trillingarna och fotade en skoluppgift, vi hade skitkul! Skrev mitt sista prov i grundskolan idag, känns skönt, men provet gick inte alls bra. Det var lite om min vecka, nu ska jag fara ut. Ha det bra!

Vår

Datum: 2012-05-14 | Tid: 21:15:11


Chillar med min syrra

Datum: 2012-05-13 | Tid: 15:51:27
Vecka 18

Datum: 2012-05-06 | Tid: 18:36:44

Är jättelänge sen jag har bloggar, så tänkte ta och berätta lite vad jag sysslat med.
På vappen var jag på förfest/födelsedagsfest hos Maco och Julia, sen gick och cyklade hela gänget till hoviska och firade vappen där resten av kvällen. Kul vad det! Sov över hos Fanny med några andra tjejer efteråt, nästa dag (1 maj) var vi på torget. Mitt i veckan har jag inte gjort nåt speciellt direkt. I fredags var jag ute med bl.a Kevin, Lade, Paro och Julia. Igår var jag på stan med Bella, sen chillade vi en stund hos henne och på kvällen for jag på Ambers födelsedagsfest. Idag har jag bara varit hemma och läst på prov, har provet i morgon och har inte ens läst igenom hälften, så måste ta och fortsätta läsa nu, hörs mer en annan dag, tjaa!

Bilderna är tagna från Julias instagram.

Svar på kommentarer

Datum: 2012-05-06 | Tid: 18:17:34

Anonym om Några snygga plagg från Ginatricot:
kan du visa ditt rum? asså hela rummet då, det är säkert såå perfekt, för det är ju hela du:) och vill du visa vad du gör för att ha en sådan vacker hud som du har :) ?

Svar: Jo det kan jag, men tror det blir först när min hylla är uppe på väggen och tavlan är där den ska. Och varken mitt rum eller jag är perfekt, men tack endå. Jag rengör min hy med produkter som passar mig, och det är biotherms aquasource, har fått mycket (!!) bättre hy sen jag började använda det. :)


M:)
om Konfirmationspresenter:
Vart är korset köpt?

Svar: Kultajousi i guess, eftersom det står det i locket.Sofia
om 11/04/12:
wow vilken snygg bild! Är den redigerad i Photoshop? Isåfall hur ?

Svar: Tack så mycket! Ja det är den. Hur minns jag inte, har ändrat på nivåer, kurvor och färgerna typ.Anonym
om Några snygga plagg från Ginatricot:
nä nu måst du no ta å särp de me bloggningen h julea

Svar: Jajaja ja ska, julea.

Hej! Linn Storm heter jag och är 18 år gammal. Jag är finlandssvensk och bor i Vasa, Finland. På fritiden tycker jag om att fotografera, träna, shoppa och vara med kompisar. Välkommen till min blogg!

bloglovinRSS 2.0