Details from my room

Datum: 2013-07-24 | Tid: 16:00:00

 

55 dagar till min födelsedag

Datum: 2013-07-24 | Tid: 11:59:36

Nu är det lite mindre än 2 månader tills jag fyller. Här nedanför är några saker jag önskar mig.
Vill heldre ha en dyr sak än flera billiga.

Michael Kors klocka (MK5055), Lexington muggar (och skålar), Primeboots, Michael Kors plånbok, Nike Free Run 2, Gant tröja, Gant handdukar
 

London shopping del 3

Datum: 2013-07-22 | Tid: 11:00:00

Hollister, Abercrombie and Fitch, Michael Kors

 

London

Datum: 2013-07-21 | Tid: 21:34:49


 

Min helg med Cila

Datum: 2013-07-21 | Tid: 20:53:00

Idag och igår har jag spenderat med Cila. Igår kväll var vi i stan med några andra kompisar, hon sov över hos mig och idag har vi bl.a spelat fotboll och lagat Gino. Just nu ligger vi bara i sängen och tar det lugnt, hon ska sova här inatt också, men vi stannar nog bara hemma ikväll.

 

London shopping del 2

Datum: 2013-07-20 | Tid: 10:16:58

Victoria's Secret, PINK, Gilly Hicks
 
 

Fredag

Datum: 2013-07-19 | Tid: 22:10:10

 
Idag har jag bara tagit det lugnt. Bella, Ville och Rocky kom hit på kaffe och jag lagade Gino. Ikväll var jag med pappa på en spännande VPS match som slutade med vinst 4-1.
 

Torsdag

Datum: 2013-07-18 | Tid: 13:42:48

 
Idag steg jag upp tidigt, for till gymmet på Bodypump kl.11. Mina ben och armar är helt slut, kan knappt gå, men älskar känslan! Nu ska jag kolla på senaste PLL avsnittet.
 

London bilder

Datum: 2013-07-17 | Tid: 21:50:01


Picadilly Circus
M&M's World

Picadilly Circus

Buckingham Palace

M&M's World

China Town
 

Picknick

Datum: 2013-07-17 | Tid: 21:20:00

Hade picknick ikväll med mina vänner på en trappa vid vattnet, det var kallt med endå riktigt mysigt!

 

Onsdag

Datum: 2013-07-17 | Tid: 10:35:55

 
Hejsan! Har redan varit uppe i 2h, ätit frukost, varit på telefonen, plockat lite rena kläder och sånt. Nu ska jag äta och sen dra iväg till gymmet. Senare idag blir de troligtvis volleyboll med favoritflickorna.
Ha en bra dag!
 

London shopping del 1

Datum: 2013-07-16 | Tid: 18:51:00

 
 

Shopping, gym och jordgubbsplockning

Datum: 2013-07-15 | Tid: 21:39:34

Igår kväll kom Cila till mig och sov över efter att vi hade varit ute och spelat fotboll. Vi steg upp tidigt imorse och for till stan för att hon jobbar. Jag gick på stan, hittade lite saker på rea som ni ser på bilden. Efter det for jag på gym för första gången på en månad om inte längre, märkte hur svag min kropp är, nu ska den tränas upp!
Ikväll var jag och plockade jordgubbar till Vassor med mamma, Bella och Ville. Är trött efter allt rensas och jobb med jordgubbarna, så ska riktigt snart gå och sova. Ska upp tidigt imorgon igen och fara till Bella. Ha det bra så hörs vi antagligen imorgon! ♥

 

Min språkresa till London med EF

Datum: 2013-07-15 | Tid: 16:03:00

Här är ett lite längre inlägg om min språkresa, var som sakt till London ifall någon har missat det. For med Louise Nyström, vi har gått i samma skola i 4 år men kände henne inte så bra före resan.
 
 
Första dagarna hade jag jätte mycket hemlängtan och tyckte allt var hemskt typ. Ville bara hem. Tror det var för att jag var väldigt trött och ovan med att bo som vi bodde och kände inte riktigt någon. Men det gick om och jag vänjde mig. Och när det väl var dags att åka hem skulle jag ha velat stanna längre!
 
Boende
Jag och Louise bodde med en italiensk flicka hos en värdfamilj i Harrow, det tog ca. 1h till skolan och in till London därifrån. Huset var litet, hade smutsig heltäckningsmatta och där fanns inte ens ett riktigt matbord. Duschen var sönder så vi fick duscha i badkaret. Jag och Louise hade gemensamt rum med högsäng (som jag slog huvudet i 1000 gånger haha). Vår rum var jätte jätte litet, vi hade inte ens en dörr för den rymdes inte att stänga, iställe hade vi en gardin som dörr. TV:n var ofta på hela natten på hög volym och barnet i familjen kom ibland och störde fast vi sa att vi ville vara ifred, så det var rätt så störande. Men annars var familjen helt okej.
 
Mat
Vi fick frukost hos familjen, bl.a flingor med mjölk, bönor i sås, toast, ägg och korv. Det var sådär.
Lunch fick vi också av familjen, fick antingen hotdog eller vitt hamburgarbröd med skinka och sallad, (hamburgarbrödet hamnade alltid i skräpkorgen) till det fick vi antingen en frukt, ostkex eller chips. Jag och Louise köpte lunch så gott som varje dag eftersom vi inte gillade det vi fick och det var så himla ohälsosamt. Vi köpte oftast en triangelsmörgås och en kopp med frukter.
Middag åt vi hos familjen om vi hann, men det blev ofta att vi åt ute.

 
Shopping
Shoppingen var jättebra i London. Mina favoritbutiker där är utan tvekan Hollister och Victorias Secret! Det var rea när vi va där, så vi var inte så mycket till vanliga butiker som Zara, Bershka, Topshop och sånt för det var nästan bara rea kläder i dom butikerna och galet mycket folk.
Vi fick inte så mycket tid för shopping utan for och shoppade på lunchrasten eller då vi egentligen skulle äta midddag. Hade ofta brottom för att vi hade så lite tid då vi for och shoppade.
 
 
EF- skola, aktiviteter m.m
Skola eller aktivitet började kl.9 på morgonen, vi hade lunchrast 12-13:30. Varannan dag hade vi skola på morgonen och varannan på eftermiddagen. Aktiviteten eller skolan slutade halv 5 och sen hade vi aktivitet igen på kvällen. I skolan var vi ca. 10-15 i varje klass, på timmarna pratade vi mycket med varandra om olika saker och ibland använde vi ipads och filmade och gjorde egna videoklipp. I aktivitetsgruppen var vi kanske 30 pers. Vi hade jättebra aktiviteter tycker jag, vi for till dom kändaste sevärdheterna. Vi var bl.a till London Eye, Madamme Tussauds, Buckingham palace och Thorpe Park. Vi gick jätte mycket varje dag och hamnade alltid att vänta på folk, första dagarna var det jobbigt men man blev van.
Lärarna och ledarna var jättebra och trevliga. Själva organisationen tycker jag var helt bra, dom var lite dåliga på att ge information dock.
 
Det var jättelätt att ta sig fram i London, tunnelbanan var hur enkel som helst att förstå sig på och bussar gick ofta.
 
Jag lärde känna många nya härliga människor. Ångrar verkligen inte att jag for, det var en underbar resa och hade det så himla kul. Kommer minnas de här 3 veckorna hela livet!
 
Vet inte om jag kom ihåg att berätta allt jag tänkte, så om ni ennu undrar nåt, fråga bara!
 

Sista dagarna i London

Datum: 2013-07-15 | Tid: 13:43:00

Hemma från London

Datum: 2013-07-14 | Tid: 22:59:00

Hej, länge sen! Hade det jättebra i London, skulle gärna ha stannat längre. Har ni några frågor om språkresan är det bara att kommentera! Har inte bestämt mig ennu om jag ska skriva nåt längre inlägg om resan.
Kommer lägga upp mer bilder senare, har bara hunnit redigera de här än så länge. :)
 
 
 

Videor från London

Datum: 2013-07-14 | Tid: 22:32:17

 

Hej! Linn Storm heter jag och är 18 år gammal. Jag är finlandssvensk och bor i Vasa, Finland. På fritiden tycker jag om att fotografera, träna, shoppa och vara med kompisar. Välkommen till min blogg!

bloglovinRSS 2.0