Wanties

Datum: 2014-02-10 | Tid: 14:03:00

 
Förut tyckte jag mycket mer om silverdetaljer, men nu har börjat tycka mer och mer om guld. Skulle vilja ha en guldklocka att byta om med, tycker speciellt mycket om dem på bilden från Marc By Marc Jacobs och Michael Kors. Har länge tyckt om Tory Burch's ballerinor, synd bara att de är så himla dyra, men tycker också om Michael Kors Fulton ballerinas, och de är lite billigare. Om jag hittar svarta såna någonstans tänker jag helt klart köpa såna till sommaren, seriöst skönaste ballerina skorna jag har provat! Ray Bans funderar jag också på att köpa till sommaren, just nu har jag bara några billiga skråmiga pilot solglasögon och skulle vilja ha ett par lite finare. En sista sak jag skulle vilja ha just nu och faktiskt behöver är en väska/sleeve till min Macbook, och en från Michael Kors skulle inte vara helt fel.
 
 
 

Interior

Datum: 2014-02-03 | Tid: 13:00:00

Kan sitta hur länge som helst och kolla på inredningbilder och sånt på weheartit, finns så otroligt många fina bilder där. Längtar tills jag flyttar hemifrån och får inreda mer än bara mitt rum själv.
 
 

Min helg

Datum: 2014-02-02 | Tid: 21:56:44

Den här helgen har jag haft fullt upp, i fredags fick vi gäster till oss, jag var hemma och åt middag med dem och senare på kvällen for jag ut med några kompisar och åkte lite snowboard. På lördagen skrev jag klart min uppsats om Aspergers syndrom och läste på prov. Idag har jag varit till mommo och moffa på kalas och läs lite på prov.  
 
 

Hej! Linn Storm heter jag och är 18 år gammal. Jag är finlandssvensk och bor i Vasa, Finland. På fritiden tycker jag om att fotografera, träna, shoppa och vara med kompisar. Välkommen till min blogg!

bloglovinRSS 2.0