Trött på dålig bildkvalitet - byter bloggportal!

Datum: 2015-08-22 | Tid: 10:50:00

Hej! Igår bestämde jag mig för att byta bloggportal. Är trött på den dåliga bildkvaliten på blogg.se pga. att man måste förminska bilderna. Det är inte kul när man har en bra systemkamera som tar bra bilder men så blir det dålig kvalitet på dem när man lägger upp dem på bloggen.

Så igår testade jag att skapa en blogg på Nouw för jag tyckte att alla bloggar där hade så bra kvalitet på bilderna, och de blir verkligen jättebra kvalitet! Så igår fixade jag med designen och lade dit mina senaste blogginlägg härifrån så att det inte är helt tomt.
 
Så från och med nu kommer jag att blogga på nouw.com/linnstorm! Välkommna dit!

 

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Hoppas du blir nöjd med ditt byte! :)

Svar: Det är jag! :)
Linn Storm

2015-08-24 @ 09:11:04
URL: http://corneliae.blogg.se/
Postat av: Linnéa Pyrrö

Ett tips bara! För att kvalitén ska bli bra så får du ladda upp bilden i samma storlek som bilden är. Ex. förminska bilden till 800 så blir bilden när du laddar upp den i 800 super klar och bra :)
Men hoppas bytet blir bra!

Svar: Jo det har jag gjort, men då jag förminskar bilderna till 800 i redigeringsprogrammet blir de sämre kvalitet. Använder gimp och har testat göra det i ps men är lite nybörjare på det, men har inte fått bilderna att bli perfekt kvalitet hur jag än försökt ( har exporterat bilderna för webben osv.) när jag förminskat dem så gav upp på det. Och i Nouw behöver man inte förminska dem innan och de blir ändå perfekt kvalitet så tycker det är jättebra 😊
Linn Storm

2015-08-24 @ 16:36:06
URL: http://liinneaelisabetpyrro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Hej! Linn Storm heter jag och är 18 år gammal. Jag är finlandssvensk och bor i Vasa, Finland. På fritiden tycker jag om att fotografera, träna, shoppa och vara med kompisar. Välkommen till min blogg!

bloglovinRSS 2.0